Openingstijden

ma13:00 – 18:00
di10:00 – 18:00
wo10:00 – 18:00
do10:00 – 18:00
vr10:00 – 18:00
za10:00 – 17:00
zo Gesloten

Contact

De vrouw met stijl vindt in Elite Mode de  speciaalzaak die vanuit een unieke visie altijd bijzonder en eigentijds is. We zijn dan ook al bijna 50 jaar een begrip in Den Haag en omgeving.

Elite Mode met stijl

Wij voeren mode waarin u zich mooi en prettig voelt, geïnspireerd op klassiekers en trends die naadloos in elkaar overgaan. In onze multibrand store valt steeds iets nieuws te beleven. Het hele jaar door zijn er wisselende collecties variërend van geraffineerd elegant tot casual sportief die u perfect kunt combineren. Ook voeren we de complete collectie NYDJ (Not Your Daughters Jeans) en zijn daarmee de grootste in de regio.

Elke klant ontvangt bij aankopen spaarpunten van ons cadeau. Daarmee wordt automatisch gespaard voor modecheques. Daarmee kan iets moois uitgezocht worden met een aantrekkelijke korting. Bert en Nelleke Spijksma met hun team geven een warm welkom en persoonlijke aandacht aan elke klant zodat de allerbeste keuze gemaakt kan worden. Uiteraard met een vers gezet kopje espresso of cappuccino. Elite Mode is makkelijke te bereiken met openbaar vervoer en auto en er kan gratis geparkeerd worden. Volg Elite Mode ook via facebook en website.

Producten Elite Mode

NYDJ
Comma'