Openingstijden

ma - vr10:00 - 23:00
za10:00 - 23:00
zo12:00 - 21:00

Contact

Roziers Snacks & Broodjes (voorheen Koemans) zit al jarenlang aan de Frederik Hendriklaan 182 te Den Haag.

Geniet van een heerlijk kopje koffie en vers gebakken broodjes met de beste en lekkerste soorten beleg. Ook de snacks zijn van top kwaliteit waarbij het Roeziers-team u laat genieten van de beste Broodjes, Snacks en Maaltijden. Uiteraard ook van de heerlijke Milkshakes, Softijs, IJsjes en diverse soorten Frisdranken.

Koemans Snacks & Broodjes, een feest voor klein en groot! Welkom op de Fred en van harte welkom bij Koemans Snacks & Broodjes.

Buiten de Cafetaria heeft Roziers ook catering en onderscheidt zich door het leveren van een echt dagvers product van hoogwaardige kwaliteit van zowel brood als beleg. Wij werken uitsluitend met 1e klas belegsoorten.

Wij zijn een cateringbedrijf, gespecialiseerd in het dagvers bereiden van belegde broodjes, samengestelde lunches, lunchpakketten, koude hapjes en salades.

Tevens kunnen wij voor u de catering verzorgen als het gaat om koude buffetten en dergelijke. Ook voor maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres, het jonge dynamische team bespreekt graag uw wensen en mogelijkheden.