Openingstijden

ma11:00 - 18:00
di09:00 - 18:00
wo09:00 - 18:00
do09:00 - 18:00
vr09:00 - 18:00
za09:00 - 17:00
zo Gesloten

Contact

NEBO de fotocameraspecialist

Op zoek naar een betrouwbare aanbieder op het gebied van foto met zowel een webwinkel als fysieke winkels met optimale service? En toch scherp geprijsd? Kijk snel in onze webshop of kom naar één van onze 6 vestigingen in Den Haag of Pijnacker Nootdorp voor een breed assortiment met alle topmerken op het gebied van fotoapparatuur. Wij zijn sinds 1923 de fotospecialist van Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en wijde omgeving!

Fotocamera kopen?

Bij ons bent u op het juiste adres voor alle topmerken op het gebied van reflex, compact, systeemcamera's, flitsers en accessoires. In alle zes de vestingen kan u  terecht voor betrouwbaar advies en scherpe aanbiedingen. Op dit gebied zijn wij echt de specialist. Ook vindt u in onze vestigingen gegarandeerd een perfecte tas of een goed statief voor uw spiegelreflex fotocamera met super zoomlens.


Fotocamera's online kopen?

NEBO  heeft een uitstekend beoordeelde webshop en een groot aanbod in camera’s en objectieven van de bekende merken zoals Canon, Nikon, Sony, Panasonic Lumix.. In onze webwinkel vind u alle informatie, reviews van kopers en de scherpste prijs. U kunt er nieuw aangekondigde camera’s reserveren of kiezen uit populaire modellen als de Nikon D750, Canon eos R, Nikon D7500, Canon PowerShot,, Sony A7III. En omdat NEBO ook inruilt zijn er altijd betaalbare occasions met garantie in huis! Alle occasions staan gepresenteerd op onze vestiging aan de Korte Poten 8 in DEN HAAG.

Pasfoto's laten maken bij NEBO in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp. Ook voor o.a. Amerika, Canada en India. 

Bij NEBO snel, eenvoudig, direct klaar en met de hoogste kwaliteit pasfoto´s maken? Digitaal, via de mail of afgedrukt Bij elke NEBO vestiging in Den Haag en Pijnacker-Nootdorp kunt u terecht voor het maken van pasfoto´s voor bijvoorbeeld uw rijbewijs, paspoort of andere identiteitsdocumenten. Voor slechts één euro extra ontvangt u van ons een tweede set pasfoto’s of een exemplaar digitaal via de mail.

NEBO werkt in de vestigingen Den Haag en Pijnacker-Nootdorp met de nieuwste digitale pasfotosystemen als het gaat om het maken van een pasfoto. De gemaakte pasfoto kan op een beeldscherm bekeken worden. NEBO is officieel gecertificeerd door de Stichting Nederlandse fotovakhandel. Al onze verkoopmedewerkers zijn speciaal opgeleid voor het maken van de juiste pasfoto.

NEBO levert pasfoto's nationaal (volgens de BiZa normen) en internationaal goedgekeurde pasfoto’s. De kwaliteit van de gemaakt pasfoto's wordt door ons streng in de gaten gehouden.

Ook verzorgt NEBO pasfoto's voor bejaardenhuizen en bedrijven zoals CAP Gemini, KPN en Getronics. NEBO verzorgt ook pasfoto's voor sportbonden die aangesloten zijn bij de NOC SNF en supportersverenigingen zoals bijv. Feyenoord.


Pasfoto's op locatie.


Woont u in de regio Den Haag,Pijnacker-Nootdorp en bent u slecht ter been of ziet u geen mogelijkheid om naar ons toe te komen dan bestaat ook de mogelijkheid dat de pasfoto bij u aan huis wordt gemaakt. De prijs voor deze pasfoto is E 49,95. Er worden verder geen extra kosten berekend. Voor een afspraak vragen wij u contact op te nemen met de klantenservice. Deze is bereikbaar via 070-3040777.


Digitale pasfoto's laten maken bij NEBO Den Haag en Pijnacker-Nootdorp.

De aanvraag van een OV-CHIPKAART kan tegenwoordig ook digitaal via het internet. Hiervoor heeft u een digitale pasfoto nodig. NEBO kan de gemaakte pasfoto naar u toe mailen. Heeft u dus een digitale foto nodig voor uw sportpas of OV-chipkaart het is geen probleem bij NEBO kunt terecht.

Pasfoto's voor andere landen bij NEBO Den Haag en Pijnacker-Nootdorp.

Wij  maken op alle vestigingen ook de pasfoto’s voor andere landen (o.a. Polen, USA, India). U heeft bijvoorbeeld pasfoto’s nodig voor een Amerikaans visum of greencard. Ook deze pasfoto’s zijn direct klaar. Neem geen risico, en kom langs bij één van de vestigingen voor het maken van uw pasfoto’s.

Bij onze vestiging aan de Bankastraat in Den Haag centraal gelegen in de buurt van alle grote ambassades bestaat tevens de mogelijkheid om voor de landen waar bij een andere kleur achtergrond ( blauw en rood ) nodig is een pasfoto te maken.

Profielfoto laten maken voor sociale media.

Ook bestaat de mogelijkheid om een leuke profielfoto te laten maken voor bijvoorbeeld LinkedIn of Facebook. Wij maken de foto zoals u dat wenst en wij mailen het bestand dan digitaal naar u toe.