De Fred blijft, ondanks een periode van onzekerheid, goed bereikbaar voor jullie allemaal. Vele van onze Shopping Treasures staan dagelijks klaar en heten iedereen van harte welkom, in dit artikel een overzicht.

Lees meer

 

De horeca is gesloten, maar ons winkelgebied is gewoon bereikbaar en we volgen de richtlijnen van de RIVM.

Lees meer

 

UPDATE: het evenement is geannuleerd!

Lees meer

 

De Fred is natuurlijk de leukste en mooiste winkelstraat van Den Haag. Maar wist je dat we ook een heleboel fantastische eetconcepten hebben op onze laan? Van restaurants tot koffiebars, van zelf meenemen tot laten bezorgen… Wij zetten het allemaal voor je op een rijtje!

Lees meer

 

Per 1 mei aanstaande sluit Gertrude Rodenhuis (65) de deuren van haar ziel en zaligheid op De Fred, het is tijd voor een andere invulling. Want dat Gertrude de deuren sluit, betekent niet dat Kaatje ophoud te bestaan. En daar wilden we meer van weten…

Lees meer

 

Eind vorig jaar is het kleinste restaurant van onze laan helemaal gerenoveerd door nieuwe eigenaren Daniella en Diana Siem. En per 7 maart starten ze met de lunch. Tijd voor een bezoekje!

Lees meer

 

Het afgelopen jaar is er veel gebeurd in ons winkelgebied. Blik samen met ons terug op 2019!

Lees meer

 

Afgelopen maanden zijn er twee unieke lifestyle-winkels geopend op De Fred, we gingen bij ze langs voor een kennismaking!

Lees meer

 

In het weekeind van vrijdag 29 november, zaterdag 30 november en zondag 1 december is er van alles te beleven op De Fred in het kader van Black Friday… Mis het niet!

Lees meer

 

Vanaf het moment dat de Sint in Scheveningen aankomt tot aan 5 december is er van alles te beleven op onze laan!

Lees meer

 

Voor een middag vol plezier tijdens de intocht van de Sint en zijn gevolg kom je ook naar De Fred, want hier gebeurt het allemaal!

Lees meer

 

Maandag 7 oktober 2019 is de vernieuwde De Fred officieel heropend. De feestelijke opening werd omlijst met de terugplaatsing van de Indische Tantes en de onthulling van de nieuwe branding van De Fred.

Lees meer

 

"Stille geesten in de nacht, op iedere hoek houden zij de wacht. Tijdens Halloween op de Fred zie jij ze lopen, maar doe jij dan de deur nog open?"

Lees meer

 

De Fred is vernieuwd, hoe leuk is het om hier meer kleur aan te geven?

Lees meer

 

Vanaf dinsdag 2 juli jl. hebben meerdere versspecialisten van De Fred zich verzameld op het bezorgplatform Instant.

Lees meer

 

Sinds donderdag 6 juni is de kruising van onze laan met de Willem de Zwijgerlaan afgesloten. Lees hierover in het artikel.

Lees meer

 

Begin de zomer goed met onze gezellige markt op het noordelijke deel van de Frederik Hendriklaan!

Lees meer

 

Maandag 13 mei was het dan eindelijk zover: het bestuur en winkeliers konden aannemer HABO verwelkomen op De Fred voor de start van de herinrichting!

Lees meer

 

Sinds eind maart zit er een authentiek Japans eetconcept op De Fred, HACHI. En met authentiek bedoelen we niet alleen het eten, maar ook de drie eigenaressen. We gingen langs om kennis te maken!

Lees meer

 

Volgende maand begint de herinrichting van ons winkelgebied, lees wat er allemaal gaat gebeuren.

Lees meer

 

Zaterdag 27 april a.s. is het Koningsdag op De Fred! Traditioneel vindt er van 7-16 uur weer een vrijmarkt plaats, een feest voor jong en oud. Komt u ook? Gezellig!  Hierbij onze spelregels om het feest in goede banen te leiden. 

Lees meer

 

Deze maand zit Sunday’s 25 jaar op onze laan, dus tijd voor een feestje. Vanaf vrijdag 8 maart a.s. is het dan ook tien dagen achter elkaar zonnen met hoge kortingen en leuke acties!

Lees meer

 

Wellicht heeft u het al gezien, maar sinds vorige maand kan u op nummer 128 bij Joe & The Juice dagelijks uw vitamines ophalen!

Lees meer

 

We zijn blij met de voorgenomen herinrichting, want het wordt prachtig na afloop. Maar we zijn niet blij met de voorgenomen knip in de uitvoering van de herinrichting, daarom voeren de ondernemers actie!

Lees meer

 

Het definitieve ontwerp van het winkelgebied in ons Haagse Statenkwartier is gereed, en zo ook de planning van de werkzaamheden.

Lees meer

 

Nog maar een week te gaan tot kerst… De Fred staat voor u klaar!

Lees meer

 

Hij kwam aan in stijl per stoomkoets en heeft vervolgens van alles gedaan op onze laan…

Lees meer

 

Beide nieuwe ondernemers komen op Fred-noord. Joe & The Juice opent op nr. 128 en Papa John’s Pizza opent schuin aan de overkant op nr. 71.

Lees meer

 

Op zaterdag 24 november brengt Sinterklaas een exclusief bezoek aan de Frederik Hendriklaan. Zorg dat je erbij bent, want de Sint gaat shoppen!

Lees meer

 

Het is weer de tijd van het jaar, Sinterklaas staat te trappelen om aan te komen…! Vanaf 17 november is er elke zaterdag tot aan pakjesavond weer van alles te doen op onze laan, natuurlijk in het teken van de goedheiligman!

Lees meer

 

Sinds 1 september jl. heeft Chox een nieuwe eigenaar: John en Kim de Vreede. We gingen langs voor een kennismaking.

Lees meer

 

Griezelen op de Fred met talloze activiteiten en een échte spooky tour - durf jij het aan?

Lees meer

 

Zoals eerder vermeld is Garbo Mode begin deze maand na 30 jaar overgenomen door Karima Hogendoorn en Lara Leugs. En Carla Ummings opent a.s. zaterdag de nieuwe modewinkel ZILCH.

Lees meer

 

Het is een feit: per maandag 3 september draagt Ria van der Burg van Garbo mode het stokje over aan Karima Hoogendoorn en Lara Leugs!

Lees meer

 

ZILCH is een Nederlands modemerk voor de kleurrijke vrouw en heeft winkels en multibrand stores verspreid over Europa, en eerdaags dus ook op De Fred!

Lees meer

 

Afgelopen maart is Anne&Max geopend op Frederik Hendriklaan 166. We gingen langs om te horen hoe het gaat.

Lees meer

 

Op maandag 2 juli opende Rabobank Regio Den Haag aan op Frederik Hendriklaan 71 een nieuwe Rabo Woonstore. Drie maanden lang is dit dé plek waar u vrijblijvend kan binnenwandelen om al uw woonvragen te stellen.

Lees meer

 

Op zondag 1 juli is het weer tijd voor HomeMade@DeFred, onze Home Made Market!

Lees meer

 

“Wanneer je bij ons in de salon bent geweest, zegt je partner ‘wat zie je er goed uit’ in plaats van te vragen of je bij de kapper bent geweest!”

Lees meer

 

Vrijdag 27 april aanstaande is het weer Koningsdag. Met natuurlijk de welbekende en druk bezochte vrijmarkt op de Frederik Hendriklaan - een feest voor jong & oud! Om er gezamenlijk een mooie dag van te maken zijn er weer spelregels opgesteld. 

Lees meer

 

Al tien jaar is Emile (43) het gezicht van dé kaaswinkel op Fred-noord. Onlangs is de winkel overgegaan naar Alexanderhoeve, maar verder is alles gewoon hetzelfde gebleven: er wordt nog op dezelfde wijze gewerkt met evenveel passie!

Lees meer

 

IJs van Luciano is geen gewoon ijs, maar ijs naar een recept van Meesterijsbereider Luc Blok. Luc begon 22 jaar geleden in Wassenaar met een kleine ijssalon, inmiddels zijn er verschillende Luciano’s en vanaf volgende week dus ook op De Fred!

Lees meer

 

Veertien jaar geleden op Valentijnsdag opende Antoinette Kleinsman haar modezaak Luna Azul op nr. 265. Tijd voor een felicitatie en een gesprek! 

Lees meer

 

De Fred is een winkelstraat met meer dan 130 winkels, die allemaal lid zijn van BIZ Frederik Hendriklaan. Wat is een BIZ, wat doet ze en wie zitten er in het bestuur?

Lees meer

 

Het nieuwe jaar is begonnen, wat staat u zoal te wachten in 2018 op onze laan?

Lees meer

 

Onlangs bezocht onze nieuwe burgemeester Pauline Krikke de Frederik Hendriklaan. We waren zeer vereerd, daarom hier een verslag van het bezoek. 

Lees meer

 

Om onze klanten beter te faciliteren bij de kerstinkopen hebben de meeste winkels op De Fred extra kerstopeningstijden! 

Lees meer

 

We zijn na 20 jaar overgestapt op nieuwe feestverlichting voor onze laan. Het hing iets later dan we gewend zijn, maar dan hebben we wel wat…!

Lees meer

 

Het is weer tijd voor de komst van de goedheiligman. Op zaterdag 18 november zal Sinterklaas om 10:30 uur aankomen in de haven van Scheveningen, en daarna aan een rit door de stad beginnen. Zoals elk jaar rijdt hij ook dit jaar weer over De Fred èn komt hij een paar weken later nog een extra bezoek brengen. Mis het niet!

Lees meer

 

We horen het u denken: zijn er niet genoeg bakkerijen op De Fred? Maar geloof ons als we zeggen dat The Welsh Bakestone een aanvulling is op onze laan!  

Lees meer

 

Vrijdag 6 oktober is bekend geworden hoeveel geld er is opgehaald voor de Haagse Hoed door de ondernemers en vrienden van De Fred. Het moment ging gepaard met een cheque-uitreiking.  

Lees meer

 

En dat maakt Ria van der Burg (62) toch wel tot één van de oud gediende op de Frederik Hendriklaan. Wij gingen langs voor een bezoekje… 

Lees meer

 

Op 30/9 en 1/10 a.s. vindt op De Fred de Haagse Hoed Challenge plaats in het teken van ‘Maak kanker kansloos’, met op zondag de Familiedag boordevol gezelligheid en activiteiten in het teken van de Haagse Hoed. 

Lees meer

 

U heeft het wellicht al gezien: het statige hoekpand op Fred zuid is weer in gebruik. Zaterdag 26 augustus a.s. opent Poush haar deuren.

Lees meer

 

Morgen begint de zomervakantie in Den Haag, tijd om te lezen. Hier ook het verhaal achter de blogs: wie hebben ze gemaakt en waarom?

Lees meer

 

Op zondag 2 juli a.s. is er weer Home Made Market op De Fred!

Lees meer

 

Clarissa en Joop Krijgsman openen vrijdag 9 juni hun nieuwe woon- en lifestyle winkel op nummer 245. Wij gingen alvast langs voor een kijkje...

Lees meer

 

Afgelopen donderdag 18 mei heeft Boekhandel Paagman op De Fred de Retail Award voor Local Hero van het jaar gewonnen. En wel met 41% van de stemmen..., van harte gefeliciteerd!

Lees meer

 

Kruid & Druif - Aziatisch koken & wijn zit alweer anderhalf jaar op De Fred, tijd voor vernieuwing!

Lees meer

 

Deze week was de opening van Bakker Van Maanen op De Fred. En iedereen is prettig verrast!

Lees meer

 

Op donderdag 27 april is het weer Koningsdag en uiteraard vieren we dat op de Frederik Hendriklaan met een fantastische vrijmarkt! Het begint al om 7 uur, dus wilt u een plekje bemachtigen, wees er dan vroeg bij...

Lees meer

 

Organic Food for You heeft sinds drie weken een nieuwe manager, Mari Anne Groenhart. En met haar gaat er een frisse wind door de zaak!

Lees meer

 

Sander Geenen werkt al bijna dertig jaar in de zaak en begon er als afwasser.

Lees meer

 

 

 

Het is deze maand 45 jaar geleden dat het Brabants Lederwarenhuis open ging op de Frederik Hendriklaan, en dat wordt vanaf donderdag 23 maart gevierd! Lees in het artikel hoe ze dat doen.

Lees meer

 

In april bestaat Doppio 10 jaar en dat moet gevierd worden, vinden ze bij de beste koffieketen van het land!  

Lees meer

 

Dinsdag 7 maart was het dan zover: damesmodezaak Elite Mode opende haar deuren voor de eerste klanten op de Frederik Hendriklaan! 

Lees meer

 

Dé Dierenwinkel René van der Westen is al jaren een begrip op De Fred! 

Lees meer

 

Dit jaar is het feestjaar 'Mondrian tot Dutch Design'. Lees er alles over in dit artikel. 

Lees meer

 

Lees er alles over in dit artikel.

Lees meer

 

Kijk! Knoester zit 8 jaar op de Frederik Hendriklaan. De afgelopen maanden is de winkel verbouwd en het is prachtig geworden!

Lees meer

 

Afgelopen maandag bestond Boosty 10 jaar, en dat hebben ze gevierd met gratis koffie & taart voor hun gasten.

Lees meer

 

Om onze klanten beter te faciliteren bij de kerstinkopen zijn de meeste winkels op De Fred extra geopend deze maand! 

Lees meer

 

Sunday’s op de Frederik Hendriklaan bestaat dit jaar 25 jaar, is verbouwd èn een vernieuwing rijker: een spray-tan cabine. We kunnen voorlopig de winter weer door!

Lees meer

 

Simon Lévelt is verbouwd, Brand Groente en Fruit heeft een nieuwe kiosk en PC070 een nieuwe winkel! Lees erover in dit artikel (met sfeerimpressie). 

Lees meer

 

Op nummer 230-B, waar u de Spijssalon gewend bent, is vorige maand Ohmu Sushi geopend als pop-up store. Het was even wennen, want de eerste klanten waren op zoek naar een ijsje, maar inmiddels gaat het snel met de bekendheid. 

Lees meer

 

Afgelopen weekeind is Specsavers geopend op Frederik Hendriklaan 159. Voor het eerst een opticien mèt audicien op De Fred, daar willen we meer van weten…

Lees meer

 

Aanstaande zaterdag is het weer zover, de Sint komt aan in de haven van Scheveningen! De komende weken zullen op de Fred in het teken staan van deze goedheiligman, in het artikel leest u de planning van onze Sinterklaasfestiviteiten.

Lees meer

 

De titel ‘Groenteman met Ster’ wordt elk jaar uitgereikt aan ‘ambachtelijke’ groente- en fruit speciaalzaken die zich onderscheiden door uitstekende prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid. 

Lees meer

 

Vorige week is EU Media geopend op Frederik Hendriklaan 147, een nieuwe media winkel waar ze van alles verkopen voor mobiele telefoons, tablets en laptops.

Lees meer

 

De afgelopen maanden zijn er een aantal winkels bijgekomen op De Fred die zowel vrouwen als mannen blij maken… Wil je meer weten? Lees dan het hele artikel.

Lees meer

 Vanaf vrijdag 12 augustus a.s. zal het Internationaal Vuurwerkfestival weer beginnen op Scheveningen.

Lees meer

 

De Fred is sinds kort te vinden op Instagram en heeft een vernieuwde Facebook pagina.

Lees meer

 

Sabon is natuurlijk geen nieuw gezicht op De Fred en onlangs zijn ze de noordelijke kant op verhuisd. Waarom was dit en hoe gaat het op de nieuwe locatie?

Lees meer

 

Vorige maand is de vernieuwde speeltuin op De Fred officieel geopend door Wethouder Karsten Klein. En het is een groot succes!

Lees meer

Op zondag 3 juli a.s. zal er tussen 12-17 uur een nieuw evenement op De Fred plaatsvinden: Home Fred Home!

Lees meer

 

Op loopafstand van De Fred ligt de haven van Scheveningen, al jaar en dag het decor van Vlaggetjesdag - de traditionele viering van de komst van de Hollandse Nieuwe.

Lees meer

 Het is deze maand 10 jaar geleden dat Kalkman specialist in kaas is gestart op nr. 222 aan onze laan.

Lees meer

 

Kruid & Druif start crowdfunding om Nederland te voorzien van Aziatische maaltijdpakketten

Lees meer

Afgelopen 2 mei jl. is de nieuwe stadstram gaan rijden op het traject van tram 17 tussen Wateringen en Den Haag Korte Voorhout.

Lees meer

Kijk! Junior Club is verbouwd en we gaan dit vieren met een feestelijke heropening.

Lees meer

Steeds meer winkels openen op zondag hun winkel op De Fred

Lees meer

Prachtig verbouwd en klaar voor de toekomst

Lees meer

Op vrijdag 15 januari staat er een gratis cappuccino voor u klaar!

Lees meer

Namens alle ondernemers op De Fred wensen we iedereen een voorspoedig & gezond 2016!!

Lees meer

Op zaterdag 28 november 2015 is het jubileumjaar van het 100 jarig bestaan van het Statenkwartier afgesloten

Lees meer

28 & 29 november 2015 staat in het teken van de officiële opening

Lees meer

In het kader van het 100-jarig jubileum van het Statenkwartier, dat dit jaar gevierd wordt, vragen wij uw aandacht voor het mooie glas-in-lood in onze wijk.

Lees meer

Alles voor baby's, kids en teens

Lees meer

Sinds september 2015 bent u ook s' avonds  welkom bij Tasty

Lees meer

Schoenenwinkel breidt fors uit

Lees meer

Bank verkast maar blijft op De Fred

Lees meer

De 10e vestiging alweer en de 1e in Den Haag en natuurlijk op De Fred

Lees meer

En weer een uniek concept er bij op De Fred! Zaterdag 18 juli komt Miss Holland de winkel officieel openen

Lees meer

De Fred is weer een heerlijke winkel rijker. Libanese lekkernijen in een geheel vernieuwd pand!

Lees meer

Een unieke delicatessenwinkel met duidelijk een eigen smaak...

Lees meer

Al 15 jaar één van de gezellige kiosken op De Fred

Lees meer

De komende 2 weken staat Scheveningen op vrijdag en zaterdag voor de 36e keer in het teken van het Internationaal Vuurwerk Festival

Lees meer

Binnen 1 maand opent deze ijssalon hun 3e vestiging op De Fred!

Lees meer

Afgelopen zondag 5 juli is de derde editie van de Home Made Market XL gehouden op de Fred in Den Haag. Xl staat natuurlijk voor "extra large" en dat was deze editie van de Home Made Market dan ook werkelijk.

Lees meer

Bezoek ook De Fred tijdens dit fantastische zeilevenement

Lees meer

Marqt opent haar dertiende winkel in het Haagse Statenkwartier. De duurzame winkel voor écht eten viert dit op donderdag 30 april met een proeverij voor alle buurtbewoners en collega-ondernemers

Lees meer

Combineer uw dagje shoppen op De Fred met een bezoek aan de unieke tentoonstelling van Anton Corbijn

Lees meer

Groot en klein hebben ook dit jaar weer erg genoten van een zeer geslaagde Koningsdag op de Fred.

Lees meer

Dit jaar bestaat onze prachtige wijk het Statenkwartier, waar De Fred een belangrijk deel van uit maakt, 100 jaar

Lees meer

Zaterdag 28 maart 2015 was een feestdag voor groente en fruithandel Brand op de Frederik Hendriklaan.

Lees meer

Meer dan 40 leerlingen hebben in maart 2015 Haagse bomen gevierd in het Statenkwartier

Lees meer

Sinds 1982 een begrip op het gebied van accessoires en verzorgingsproducten voor huisdieren op De Fred.

Lees meer

Dé Specialist in doe-het-zelf artikelen steekt zichzelf in een nieuw jasje

Lees meer

Hagenaar van het jaar 2014 dat word je niet zomaar....deze keer viel Fabian Paagman in de prijzen

Lees meer

In de jaarlijkse lijst van de 50 beste toko's van Nederland staat Toko Sawa op nr. 5

Lees meer

Kijk! Knoester Optiek nóg een onderneming die zich weet te onderscheiden van de rest

Lees meer

De eerste luifels aan de winkelgevels op De Fred zijn verwijderd. Ondernemers en de gemeente maken samen geld vrij om de chique winkelstraat van de verouderde luifels te verlossen.

Lees meer

Een selectie van het leukste Fred-nieuws speciaal voor u geselecteerd.

Lees meer

In de wintereditie van LEVEN! Magazine vindt u een special die geheel gewijd is aan de Fred.

Lees meer

Mogen wij u helpen?

Laat u verrassen op De Fred tijdens de laatste gezellige weken van 2014!

Op verschillende dagen kunt u rekenen op extra gezelligheid & warmte

Lees meer

Speciaal voor ú, als bezoeker van De Fred, zullen er ook dit jaar weer veel winkels zijn die hun deuren rond het Kerstfeest extra lang openhouden

Lees meer

Ook dit jaar heeft Sinterklaas de Fred weer bezocht. Met meer dan 300 pieten ging de optocht langs de gehele Fred.

Lees meer

De Sint heeft voor alle kinderen die op de Fred komen een waanzinnig leuke actie bedacht!

kijk snel om uit te zoeken hoe het werkt...

Lees meer

De Sint is weer in het land! Ook dit jaar heeft onze Sint met zijn fantastische optocht weer een bezoek gebracht aan De Fred

Lees meer

Speciaal voor relaties van De Fred hebben we een bijzonder leuk en sportief aanbod: voor slechts €10 per persoon (normaal tarief € 27,50) naar de thuiswedstrijd van ADO Den Haag tegen Excelsior op zaterdagavond 13 december 2014.

Lees meer

Sinds kort heeft De Fred er weer een prachtige nieuwe winkel bij.

One First Step is een winkel met Franse kindermode waar je steeds weer door verrast wordt.

Lees meer

Dé hippe damesboutique Luna Azul opende 10 jaar geleden haar deuren.

Luna Azul is één van de prachtige boutiques met hun eigen stijl en uitstraling die de Fred rijk is.

Lees meer

Op 2 november 2014 zal Coen Stegeman, bedrijfsleider van Lunchroom Boosty, de marathon van New York gaan lopen en steunt hiermee KIKA.

Lees meer

Voor het eerst neemt Bosman Wijnkopers deel aan de landelijke verkiezing voor 'De Wijnwinkel van het jaar'. Een competitie uitgeschreven door het kritische wijnmagazine de Perswijn.

Lees meer

Eye wish opticiens is recentelijk verhuist. Ze zijn gewoon op onze vertrouwde Fred gebleven maar zijn van nummer 113 naar 179 verhuisd.

Vanuit dit pand zal Eye Wish opticiens hun klanten, in een nieuw jasje maar op dezelfde professionele wijze nog beter kunnen bedienen.

U bent uiteraard van harte welkom om deze vernieuwde vestiging op de Fred te komen bezoeken!

Lees meer

De Fred heeft er weer een geurrijke winkel bij! Sabon opende zaterdag 9 augustus haar deuren om klanten op de Fred kennis te laten maken met hun exclusieve bad-, douche- en wellnessproducten, aroma's en accessoires.

Lees meer

Na een succesvolle eerste editie vorig jaar organiseerde De Fred in samenwerking met Fresh Events ook dit jaar voor de tweede keer een Home Made Market.

Lees meer

Den Haag-west - Afgelopen week is er op het Frederik Hendrikplein een Little Free Library, oftewel een kleine bibliotheek, opgehangen. Het gerestaureerde oude kastje hangt nu vol met boeken bij de ingang van de speeltuin, tegenover het park dat sinds vorig jaar opengesteld is voor publiek.

Lees meer

Op zaterdagavond 21 juni van 18.00 totdat het donker wordt is er voor de tweede maal een Statenkwartier Midzomeravondpicknick, voor het eerst op het Frederik Hendrikplein.

Lees meer

Komt allen op 7 juni naar De Werkplaats in het magazijn van De Vulpen, Frederik Hendriklaan 173, en verf op de muur wat jij zou doen in De Werkplaats.

Lees meer

Consumenten anno 2014 verwachten actuele en relevante informatie die visueel aantrekkelijk wordt gepresenteerd en een goede website is daarbij een belangrijk instrument om te kunnen communiceren zonder kwaliteit en beleving uit het oog te verliezen.

Lees meer

Een nieuwe culinaire samenwerking op De Fred. Een aantal versspecialisten heeft de handen ineen geslagen om het unieke aanbod op de Frederik Hendriklaan en de Aert van der Goesstraat te tonen.

Lees meer

De gemeente gaat in 2015 groot onderhoud uitvoeren aan riolering en asfalt in de Willem de Zwijgerlaan. Dat moment wordt benut om de weginrichting veiliger te maken en extra parkeerplaatsen aan te leggen.

Lees meer

Boekhandel Paagman opent woensdag 2 april in de Spuistraat de deuren van de tweede vestiging.

Lees meer

De VVD in de Haagse gemeenteraad pleit voor betere bewegwijzering in het gebied rond de Frederik Hendriklaan. De wegwijzers bij het World Forum sturen bezoekers alle kanten op, maar niet naar de winkels van de Frederik Hendriklaan, terwijl die vlakbij zijn.

Lees meer

Zanger Dinand Woesthoff van de Haagse band Kane bedacht het Olympisch lied ‘Legendary Lane’ toen hij op weg was naar een Indisch restaurant aan de Frederik Hendriklaan.

Lees meer

De Frederik Hendriklaan in Den Haag is verkozen tot Meest Sfeervolle Winkelstraat van Nederland. Van het winkelend publiek gaf 32 procent zijn stem aan de 'Fred'.

Lees meer